Anna kirjanpito ammattilaisen hoidettavaksi – palvelemme Rovaniemeltä käsin koko Suomen alueella 

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Lapponia Oy Rovaniemeltä hoitaa yrityksesi lakisääteisen kirjanpidon sovitussa aikataulussa ja luotettavasti. Palveluihimme kuuluvat perinteinen kirjanpito ja moderni taloushallinto.

Modernilla taloushallinnolla tarkoitamme sitä, että yrityksen materiaali, eli myyntilaskut, ostolaskut, palkat, verot ja muut liiketapahtumat, ovat kaikki yhdessä ohjelmassa, jonne pääset kirjautumaan siellä, missä internet-yhteys toimii. Myös kirjanpito hoidetaan ohjelmassa. Monen yrityksen toiminta on liikkuvaista ja töitä tehdään ympäri Suomen tai jopa ympäri maailmaa. Sähköinen taloushallinto on tällaisessa tapauksessa erinomainen vaihtoehto.

Voit siis tilata kirjanpitopalvelut meiltä, vaikka yrityksesi toimisikin Helsingissä tai muualla Suomessa.

Me palvelemme aina asiakaslähtöisesti. Kanssamme voit keskustella avoimesti ja luotettavasti. Autamme sinua hyödyntämään talousraporttien antamaa tärkeää tietoa, jonka perusteella voimme arvioida yrityksesi kannattavuutta ja toimivuutta. Taloushallinnon ammattilaisina pystymme toimimaan yrityksesi vahvana tukena. Räätälöimme joustavasti tarvitsemasi kirjanpitopalvelut tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen.
Soita, niin keskustellaan lisää!

Millaisia kirjanpitopalveluja tarvitset?

Oletko siirtynyt manuaalisesta kirjanpidosta sähköiseen ja tarvitset asiantuntevaa kirjanpitäjää sen hoitamiseen? Tarvitsetko apua veroilmoitusten tekemisessä? Helpota arkeasi ja käänny puoleemme. 

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

 • moderni taloushallinto (Procountor)

 • toiminimet, kommandiittiyhtiöt ja osakeyhtiöt

 • kuukausikirjanpito

 • palkanlaskenta

 • oma-aloitteiset veroilmoitukset (ALV)

 • johdon raportointi ja budjetointi

 • tilinpäätös ja veroilmoitus

 • konsernitilinpäätös

 • asiantuntijapalvelut

Perinteinen kirjanpito ja moderni taloushallinto

Autamme myös yritystäsi sähköiseen taloushallintoon siirtymisessä. Käytössämme on Procountor-taloushallinto-ohjelma, jonka avulla pystymme hyödyntämään helposti reaaliaikaista tietoa. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa myös vaivattoman yhteiskäytön, jossa sekä yrittäjä että kirjanpitäjä pääsevät tietoihin yhtä aikaa. Näin yrittäjän ei tarvitse odottaa raportteja seuraavaan kuukauteen.

Kirjanpitopalvelut

Saatko yritystäsi koskevat ajantasaiset tiedot, kun tarvitset niitä? Entä tiedätkö, mistä raporttien luvut muodostuvat tai mitä niistä pitäisi osata katsoa? Autamme sinua ymmärtämään kirjanpidon lukuja ja taloudellista tilannettasi. Olemme hyvin tavoitettavissa ja se tekee asioinnista vaivatonta. Palveluihimme kuuluu myös palkanlaskenta.

Yritysten tilinpäätökset

Tilinpäätökseen kootaan yhteen yrityksen koko tilikausi, ja se kertoo yhtiön taloudellisesta tilasta tilinpäätöshetkellä. Tilinpäätös kertoo yhtiön kaikki tuotot, kulut, henkilöstömenot, poistot, muut kuluerät, rahoituskulut ja tietysti tilikauden tuloksen. Tilinpäätös sisältää myös taseen, jossa on eriteltynä yhtiön varat ja velat. Meiltä saat ammattitaidolla tehdyn tilinpäätöksen liitteineen.

Veroilmoitusten laatiminen

Veroilmoitus tehdään, kun tilikausi on päättynyt. Siinä eritellään pitkälti tilinpäätöslukujen pohjalta tiedot Verohallinnolle. Kirjanpidossa ja verotuksessa on kuitenkin eroja, minkä takia yhtiön verotettava tulo voi poiketa tilikauden tuloksesta ennen veroja, ja sen vuoksi on rahanarvoista tehdä veroilmoitus ammattilaisen kanssa.

Yrityksen perustaminen ja muutosasiat

Oletko perustamassa yritystä? Pohditko, mikä olisi hyvä valinta yhtiömuodoksi tilanteessasi? Suomessa yleisimpiä yhtiömuotoja ovat toiminimi ja osakeyhtiö. Yhtiömuodolla on merkitystä verotuksen näkökulmasta, minkä vuoksi on hyvä miettiä vaihtoehdot ennen yrityksen perustamista. Neuvomme sinua vaihtoehtojen kanssa.

Tutustu hinnastoomme

Yllä olevat hinnat ovat suuntaa antavia. Kuukausihinta sovitaan aina tapauskohtaisesti ja palvelut räätälöidään tarpeidesi mukaan. 

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Ammatinharjoittaja / Tmi, alk.

 • tositteita 1–10 kpl/kk

  60,00 €/kk

Ammatinharjoittaja / pieni Oy, alk.

 • tositteita 10–30 kpl/kk

  70,00–100,00 €/kk

Osakeyhtiöt, alk.

 • Hinta sovitaan erikseen